kinderopvang midden brabant 5 jaar !

IMG 2056                                  IMG 2055                         IMG 2054

IMG 2072          IMG 2071

foto puk

wijziging rechtsvorm KMB.

Om de continuiteit en kwaliteit van onze dienstverlening te blijven waarborgen heeft het bestuur van de stichting KMB besloten de rechtsvorm van de organisatie te wijzigen.

De afgelopen jaren heeft het huidige managementteam er alles aan gedaan om de dienstverlening verder te optimaliseren en de organisatie te professionaliseren.

Om er zeker van te zijn dat deze lijn kan worden doorgezet is besloten om per 1 januari 2019 de rechtsvorm te wijzigen van stichting naar besloten vennootschap (BV).

Deze verandering zal geen enkele invloed hebben op de kwaliteit van de opvang van uw kinderen, ook heeft dit geen effect op de huidig gehanteerde tarieven.

De huidige opvangcontracten en algemene voorwaarden blijven onveranderd van toepassing.

HOOFDKANTOOR

De Bogaert 11A