BSO - De Kinderboom

Algemene informatie

De Kinderboom is een buitenschoolse opvang (BSO) gehuisvest in 2 noodlokalen van basisschool de Kinderboom. BSO de Kinderboom is gevestigd aan de Vecht 15 in Kaatsheuvel. De kinderen van basisschool de Kinderboom komen over het schoolplein naar de BSO gelopen. Kinderen van andere scholen worden met de taxi gebracht.

Wanneer de kinderen binnen zijn, is er tijd om te ontspannen met iets te eten en de drinken. De kinderen kunnen dan aan tafel even hun verhaal van de dag aan elkaar kwijt. Daarna is het tijd om lekker te spelen, knutselen, lezen, spelletjes te doen en nog veel meer. Het lokaal is gezellig ingericht met hoeken: een huishoek, een bouwhoek en een hoek om te relaxen. Ook kunnen de kinderen naar hartenlust buitenspelen op het schoolplein. Het plein is ruim met een grote zandbak en een groot klimtoestel.

De Kinderboom heeft plaats voor 33 kinderen. De groep is open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Op woensdag en in de vakanties worden de kinderen in principe opgevangen bij BSO De Bosvaert.

Wilt u een keertje een kijkje komen nemen op deze locaties? Neem dan contact op met 0416 – 27 84 72.

Contact & Aanmelden

Locatie

Adres: Vecht 15
Postcode: 5171 BS
Plaats: Kaatsheuvel

HOOFDKANTOOR

Hoofdstraat 21, 5171 DJ Kaatsheuvel

Postadres
Postbus 250, 5170 AG Kaatsheuvel

Telefoon+31 416 27 84 72

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.